Lambertseter Bryteklubb Blog.

Nye smittevernsregler

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 17. Feb 2021

Skritt i riktig retning for Osloidretten fra og med i morgen:(torsdag 18.02.2021)
- ungdom til og med 19 år kan trene både ute og inne
- voksne kan trene ute med god avstand, i grupper a maks 10 personer


https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/53900/smittevern-lbk


0 Kommentar

Info om treningsavgift, medlemskontingent og lisensen vår 2021

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 14. Feb 2021

Da har vi kommet til den tiden av året hvor vi må betale treningsavgift, medlemskontingent og lisensen igjen. 

Mange tenker kanskje at vi ikke skal betale lisens siden det ikke er noen brytestevner, men alle brytere i Norges Bryteforbund skal ha brytelisens.

 Det følger av § 1 i NBFs tilleggsbestemmelser. Brytelisensen inneholder en kollektiv ulykkesforsikring og bidrar til å finansiere alle fellestiltak i Norges Bryteforbund.

Styret har forståelse for de familier som nå har havnet i en vanskelig situasjon som gjør det utfordrende å betale kontingenter som sendes utover våren.

Mange har blitt permittert eller fått reduserte inntekter, og for enkelte familier kan dette gjøre at de ikke har anledning til å betale alle kontingenter.

Det er kun årsmøtet som har mandat og endre medlemskontingenten.

Styret har derfor besluttet at det ikke blir noen  treningsavgift for våren 2021.

Dette betyder at dere kun betaler medlemskontingent (250,-per halvår) og lisens (Priser finner du på lenken under. NB! husk bruk nedtrykksmenyen for riktig lisenspris på utsendt faktura). 

https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/26547/priser


Styret vil minne om at Lambertseter BK holder lave avgifter og at tilbudet til medlemmene allerede i utgangspunktet er sterkt subsidiert gjennom offentlig støtte og frivillig innsats.

 0 Kommentar

Oppstart av trening

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 2. Feb 2021

TRENING INNENDØRS FOR UTØVERE TIL OG MED UNGSOMSSKOLEALDER (FØDT 2005 ELLER SENERE)

Oslo kommune har nå lempet på smitteverntiltakene med virkning fra og med onsdag 3. februar. Det betyr at det igjen blir tillat med innendørs trening for klubbens utøvere under 16 år (født 2005 eller senere). Vi ønsker alle velkommen tilbake til trening i brytehallen! 😊

Vi er derfor tilbake med innendørs trening for alle partier fra og med i morgen, onsdag. Partiene følger sine ordinære treningstider, og møter opp utenfor hallen fem minutter før start for felles innslipp. Som tidligere er det kun foreldre med barn på brytelek som kan følge barnet inn ved behov. Munnbind er påbudt for alle voksne i hallen. For nærmere info om treningstider se vår hjemmeside: https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/25657/treningstider

Vi håper nedgangen i antall smittede fortsetter, og at Oslo kommune så fort det er forsvarlig også kan tillate unge i videregående alder å trene innendørs igjen.

  1. Minner om at ingen må stille på trening dersom man er syk eller har symptomer på Covid-19. Stay safe!

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline