Lambertseter Bryteklubb Blog.

Viktig melding!

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 3. Jan 2021

Regjeringen har i dag 6. januar 2021 besluttet at det blir forbud mot innendørs trening for barn og unge til og med 17. januar 2021. Det betyr at klubben må redusere treningstilbudet til utendørs trening i denne perioden, og at vi dessverre ikke kan tilby trening for brytelek. 

Treningstilbudet førstkommende uke blir mandag, tirsdag og onsdag kl 17.30. Oppmøte ved brytehallen fem minutter før treningsstart. Bryteskole/knøtt og jenter trener i 1 time, mellompartiet og storepartiet i inntil 1,5 timer. Det blir inndeling i grupper basert på fremmøte. Husk at alle må holde 1 meters avstand til andre utøvere. 

Vi ønsker alle vel møtt til trening! Minner om at ingen må stille på trening dersom man er syk eller har symptomer på Covid-19. Stay safe!


0 Kommentar

Oppstart 2021

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 2. Jan 2021

Godt nytt år!

 Vi ønsker klubbens utøver velkommen tilbake til trening etter juleferien. Vi starter opp igjen trening fra og med mandag 4. januar. 

Gå inn på https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/25657/treningstider

for nærmere info om treningstidspunkt for de respektive partiene.

 Det er fortsatt forbud mot innendørs trening for ungdom mellom 13 og 19 år, slik at de fortsetter med trening utendørs tirsdag og torsdag. For å unngå kontakt mellom partiene, samt tid til å desinfisere mattene til påfølgende parti, vil samtlige partier som begynner kl 18.00 eller senere bli forskjøvet med 10 minutter. Vi ønsker alle vel møtt til trening! Minner om at ingen må stille på trening dersom man er syk eller har symptomer på Covid-19. 

https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/53900/smittevern-lbk

Stay safe!»


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline