Lambertseter Bryteklubb Blog.

Viktig melding!

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 3. Jan 2021

STENGER NED ALT AV IDRETT I OSLO: Beskjeden vi fryktet og det aller siste vi trengte nå: Alt av organisert idrett for barn, unge og voksne er forbudt fra og med i dag kl 12. Det er også forbud mot alle typer arrangement, både inne og ute. Forbudene gjelder også toppidrett.


Oslo kommune stenger alle utendørs og innendørs idrettsanlegg umiddelbart for enhver bruk. Det stenges også for all publikumstid og egenorganisert aktivitet inntil videre. Dette vurderes nærmere av kommunen nå. 


Generelt gjelder en sterk anbefaling om ikke å møte flere folk enn strengt nødvendig. Vi må alle bidra der vi kan til å stanse smittespredningen. Dette gjelder foreløpig til 31.januar.


0 Kommentar

Oppstart 2021

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 2. Jan 2021

Godt nytt år!

 Vi ønsker klubbens utøver velkommen tilbake til trening etter juleferien. Vi starter opp igjen trening fra og med mandag 4. januar. 

Gå inn på https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/25657/treningstider

for nærmere info om treningstidspunkt for de respektive partiene.

 Det er fortsatt forbud mot innendørs trening for ungdom mellom 13 og 19 år, slik at de fortsetter med trening utendørs tirsdag og torsdag. For å unngå kontakt mellom partiene, samt tid til å desinfisere mattene til påfølgende parti, vil samtlige partier som begynner kl 18.00 eller senere bli forskjøvet med 10 minutter. Vi ønsker alle vel møtt til trening! Minner om at ingen må stille på trening dersom man er syk eller har symptomer på Covid-19. 

https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/53900/smittevern-lbk

Stay safe!»


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline