Bryteskole


Bryting er en barneidrett. Størsteparten av bryterne våre er mellom 6 til 18 år. LBK sine trenere blir skolerte både gjennom NIFs trenerutdanning og vår egen bryteskoleutdanning.

Treningen for barna er lagt opp til at det skal være gøy, utfordrende og sosialt.

Vi har treninger både for jenter og gutter. Hos LBK har vi også egne jentetreninger. Det er forskjell på bryting for jenter og gutter. Jenter bryter fristil og guttene Gresk-romersk.

Bryteskole- det første møte med bryting

Bryteskole er nybegynnerpartiet i bryting. Her lærer de basiske ferdigheter i bryting. På treningene sørger trenerne for et variert og aldersrelatert treningsopplegg hvor glede står i fokus.

På brytetreninga lærer barna ulike grep, ferdigheter som rulling, balanse, fall og akrobatikk. De utvikler kameratskap og ikke minst lærer de å forholde seg til andre, både mentalt og fysisk. Viktig er at de lærer å respektere og å ta vare på hverandre.

Hvorfor bryting?

Bryting inneholder ulike aspekter for fysisk aktivitet: balanse, akrobatikk, koordinasjon og ikke minst ferdigheter som danner et godt grunnlag for videre utvikling uansett hvilken idrett barna ønsker å drive senere.


Trykk her for påmelding


Vi tar imot nye brytere hele sesongen i alle aldre.

Trenerene tar hensyn til de som er nye og legger opp treningene tilpasset alle nivåer.


Vel møtt!!!