Sommer Camp Informasjon

                                                                            

Bli med på GRATIS sommercamp 

(6 – 30. juli)


Lær deg bryting i sommer!

Lambertseter bryteklubb har gleden av å invitere barn og ungdom (6-20år) til en GRATIS sommercamp i fellesferien. Formålet vårt med sommercamp prosjektet er at barn og ungdom skal ha mulighet til å ha en aktiv og innholdsrik sommerferie. Gitt den krevende situasjonen verden har og fremdeles står ovenfor i 2020, syns vi det er ekstra viktig og er stolte over at vi kan tilby en gratis sommercamp som er tilgjengelig for alle. Sammen skal vi ha en fantastisk sommer!
 PS! DET BLIR EN TUR TIL TUSENFRYD!


Informasjon:


 
Bryting er en utrolig allsidigidrett. Utover bryteteknikk og styrke, driver vi også med turn, ballspill, hinderløyper, løping og et mangfold av reaksjons-, koordinasjons- og balanseøvelser som barna elsker! Etter vår erfaring er bryting en sport som er godt likt av både jenter og gutter – alle er velkomne hit. 

Delta kun en eller flere uker.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Sommercampen er for alle nivåer

Det vil bli nivåtilpasset treninger i alle grupper

Vi har gleden av å ha klubbens egne NM medaljevinnere og landslagsutøvere, Benjamin Sjøstrand og Marcus Worren som våre hovedtrenere denne sommeren. Speiderjenta Nora Inger Johnsen og tidligere utøver og NM medaljevinner Linda Kristell Kjennerud vil stå for uteaktiviteter og sosiale arrangementer.


Timeplan

Uke 28-31


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

 

15:00-18:00

Brytelek og uteaktivitet (6-12år)

m/matservering

Sosiale aktiviteter og utflukter (åpent for alle)

Tidspunkt vil variere fra uke til uke.

15:00-18:00

Brytelek og uteaktivitet (6-12år)

m/matservering

17:00-18:00

Styrketrening (13-15år)

m/lett servering

16:30-18:00

Brytetrening (13-20år)

m/lett servering

17:00-18:00

Styrketrening (13-15år)

m/lett servering

16:30-18:00

Brytetrening (13-20år)

m/lett servering

18:15-19:15

Styrketrening (16-20år)

m/lett servering

 

18:15-19:15

Styrketrening (16-20år)

m/lett servering

 

 

Klikk på linkene under for påmeldning!
(begrenset antall plasser)


Brytelek og uteaktivitet 6-12 år

Bryting 13-19 år

Styrketrening 13-15 år

Styrketrening 16-19 år

Påmeldning til sosiale aktiviteter onsdager


Brytelek og uteaktivitet (6-12år)
 
Brytelek er en kombinasjon av bryteteknikk og lek. Vi har fokus på å bygge opp en grunnleggende bryteteknisk forståelse med enkle brytegrep, samtidig som vi har morsomme leker, turning med mer som bygger ett godt fundament for bryting og mange andre idretter.
 Uteaktivitetene vil det kunne være stor variasjon på fra gang til gang. Her skal vi leke, ha det gøy og nyte god mat i lag. Dette er først og fremst et sosialt tilbud barna. Mer informasjon kommer.

Delta kun en eller fler uker.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Barn og ungdom med forkunnskap om bryting, vil bli gitt nivå anpasset trening i alle aldersgrupper. Brytetrening (13 år , født 2007-20år)
 
I denne aldersgruppen gjør vi mye av det samme som under brytelek, men vi har enda mer fokus på bryting. Treningene vil bestå av grunnleggende bryteteknikk, styrke, turn, ballspill, reaksjons-, koordinasjons- og balanseøvelser og mye mer.

Delta kun en eller fler uker.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Barn og ungdom med forkunnskap om bryting, vil bli gitt nivå anpasset trening i alle aldersgrupper. 
Styrketrening (13-15år + 16-20år)

Styrketrening 13-15 år

Bli sterk i sommer!!!

Lambertseter Bryteklubb har et topp moderne styrkerom som vi har designet selv med tanke op styrketrening for barn og ungdom. På sttyrketreningene for aldersgruppen 13-15år vil det være fokus på teknikk, bevegelighet, skadeforebygging og utholdene styrke. Dette er viktige egenskaper i alle idretter og et område hvor våre trenere har spisskompetanse.
Les mer om styrketrening for barn og unge på skadefri.no http://www.skadefri.no/felles/unge-og-styrke/

Delta kun en eller fler uker.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.


Styrketrening 16-19 år

Gratis styrketrening i sommer!!

I sommer får du mulighet til å trene gratis i vårt topp moderne styrkerom 2 dager i uken i hele Juli. Vi har plattform for vektløfting, Crossfitrig, romaskiner, tredemølle for intervall-løping, pluss ALT av frivekter fra Eleiko. To av våre utøvere fra brytelandslaget vil trene samtidig som dere, og de vil være tilgjengelige for de som trenger veiledning.  Se og lær hvordan de beste trener for å bli sterke og holde seg skadefrie. 

Lambertseter Bryteklubb er sertifisert som Rent Idrettslag og er en doping fri sone.Sosiale aktiviteter og utflukter


 
Hver onsdag på dagtid skal vi ha det ekstra gøy sammen. De fullstendige detaljene er ikke satt ennå, men 

DET BLIR EN TUR TIL TUSENFRYD!
(Det kan bli stilt krav til deltagelse på minimum fire treninger dersom vi har stor pågang)


Mat
 
Det vil etter alle treninger bli tilbyd lett mat som frukt, yoghurt, brødskiver ol. For brytelek og uteaktivitet vil vi lage i stand litt ekstra stas mat vi kan kose oss med ute.


Smittevern

 Lambertseter bryteklubb har en streng smittevernsprotokoll. Vi desinfiserer både matter og utstyr fortløpende. Foreldre vil dessverre ikke ha mulighet til å følge innetreningene våre da dette er ett smittevernstiltak vi har for å forhindre større forsamlinger. Det vil alltid være en smittevernsansvarlig tilstede som overser treningene. Matservering vil foregå på en forsvarlig måte som hindrer smitte med blant annet bruk av engangstallerkener, bokser og bestikk. Vi er også så heldige å ha to kokker til å overse at retningslinjene for smittevern blir fulgt på kjøkkenet.

Unntak fra en-metersregelen: «Idretter med tett en til en kontakt mellom utøverne, slik som  kampsport, bryting pardans mv., kan gjennomta treninger så lenge antall treningspartnere begrenses til et fåtall faste partnere.» 

Det er fortsatt en begrensning på gruppe størrelse på maks 20 personer. Hvis lokalet er stort nok kan det være flere slike grupper tilstede når det er klart adskilt fra hverandre

En viktig forutsetning for å åpne for tettere kontakt mellom personer under trening innen organisert  idrett på gult tiltaksnivå er at man sørger for god oversikt over grupper slik at kontaktsporing er mulig dersom det blir aktuelt. Derfor anbefales det å begrense gruppestørrelse og hovedsakelig trene med eget lag/faste treningspartnere.

Man kan ha de samme gruppene i en eller to uker av gangen før man bytter personene i gruppene slik at man får litt utskifting og forandring for deltakerne. Endring av grupper kan gjennomføres etter et opphold i aktiviteten på minst to dager (for eksempel etter en helg).

Her er veilederen: https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19

https://bryting.no/2020/05/28/apning-for-trening-i-barne-og-ungdomsidretten-klubbene-kan-komme-igang/


De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:

Syke personer skal holde seg hjemme

God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

Holde minst en meters avstand og redusere kontakt mellom personer


 


Klikk på linkene under for påmeldning!
(begrenset antall plasser)


Brytelek og uteaktivitet 6-12 år

Bryting 13-19 år

Styrketrening 13-15 år

Styrketrening 16-19 årLa oss ha en fantastisk sommer sammen!Levert av IdrettenOnline