Oppstart høsten 2021

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 15. Aug 2021


Hei alle sammen.

 

Velkommen til en ny sesong med bryting.

 

Det har vært en lang periode med nedstegninger og restriksjoner. Endelig ser det ut som om vi skal få trene normalt og ikke minst konkurrere.

 

I uke 33 starter treningene for fullt.

Noe endrede treningstider er her: 

https://www.lambertseterbryteklubb.no/p/25657/treningstider

 

Vi krysser fingrene for at treningen skal kunne foregå uten for mye karantener. Skal vi få til dette er vi helt avhengig av at alle som føler seg syke holder seg hjemme og at det er en lav terskel for å teste seg.

La oss jobbe sammen for å holde treningen i gang.

 

Klubben har  bestemt seg for at treningsavgiften for høsten 2021 bare skal være på 100,-  Dette gjør vi for å hode på alle vår eksisterende brytere og for å trekke til oss nye. Kjenner dere noen som kunne tenke seg å prøve bryting, har de anledning til å trene hele høsten for en billig penge.

 

Da vi har endret klubbsystem er det ikke lenger mulig å registrere familiemedlemskap. Vi håper at så mange som mulig av søsken og foresatte, kunne tenke seg å støtte klubben med ett støttemedlemskap til 100 kroner. 

 

For å få så mange som mulig til å melde seg som støttemedlem, trekker vi 2 dagsbilletter til bryte VM som holdes på Jordal i høstferien. Vm i Oslo er ett av de største arrangementene i Norge på mange år. Over 1000 brytere fra over 120 nasjoner. Trekkningen gjøres blant alle ikke brytende medlemmer den 25. september

Meld dere inn på linken under

https://www.lambertseterbryteklubb.no/register/apply/application.rails

 

Til slutt vil vi ønske alle nye og gamle medlemmer en fantastisk sesong. Har dere noen spørsmål til klubben, kan de sendes på post@lambertseterbryteklubb.no

 

 Mvh

 Styret

Lambertseter bryteklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.