Brytelek og uteaktivitet 6-12år

Brytelek og uteaktivitet 6-12år


Arrangør: Lambertseter Bryteklubb
Påmeldingsfrist: 03.07.2020 10:30

Tid
Brytelek og uteaktivitet (6-12år)

Lær deg bryting i sommer!

Lambertseter bryteklubb har gleden av å invitere barn og ungdom til en GRATIS sommercamp i fellesferien. Formålet vårt med sommercamp prosjektet er at barn og ungdom skal ha mulighet til å ha en aktiv og innholdsrik sommerferie. Gitt den krevende situasjonen verden har og fremdeles står ovenfor i 2020, syns vi det er ekstra viktig og er stolte over at vi kan tilby en gratis sommercamp som er tilgjengelig for alle. Sammen skal vi ha en fantastisk sommer!


 
Brytelek er en kombinasjon av bryteteknikk og lek. Vi har fokus på å bygge opp en grunnleggende bryteteknisk forståelse med enkle brytegrep, samtidig som vi har morsomme leker, turning med mer som bygger ett godt fundament for bryting og mange andre idretter.


 Uteaktivitetene vil det kunne være stor variasjon på fra gang til gang. Her skal vi leke, ha det gøy og nyte god mat i lag. Dette er først og fremst et sosialt tilbud barna. Mer informasjon kommer.

Delta kun en eller flere uker.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Sommercampen er for alle nivåer

Det vil bli nivåtilpasset treninger i alle grupper

Treningstider 

Tirsdag 15:00-16:15

Torsdag 15:00-16:15


Sosiale aktiviteter og utflukter

Tirsdag 16:15-18:00

Torsdag 16:15-18:00


 
Hver onsdag på dagtid skal vi ha det ekstra gøy sammen. De fullstendige detaljene er ikke satt ennå, men DET BLIR EN TUR TIL TUSENFRYD!

Mat
 
Det vil etter alle treninger bli tilbyd lett mat som frukt, yoghurt, brødskiver ol. For brytelek og uteaktivitet vil vi lage i stand litt ekstra stas mat vi kan kose oss med ute.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.