CAMP STERK 2024

CAMP STERK 2024


Arrangør: Lambertseter Bryteklubb
Påmeldingsfrist: 01.07.2024 13:00

Tid


Sted

Vis kartBli sterk i sommer!


(Styrketrening for deltaker over 13 år)
Lambertseter bryteklubb har gleden av å invitere ungdom 13-18 år  til en GRATIS styrketrening i ukene 28,29,30 og 31 Sammen skal vi ha en fantastisk sommer!


Uke 28

Uke 29

Uke 30

Uke 31Treningstider 


Mandag - Fredag 09:00-15:00


Delta en eller flere uker.


Ingen forkunnskaper er nødvendig.


Styrketreningen er for alle nivåerStyrketrening for deltaker over 13 årLambertseter Bryteklubb har et topp moderne styrkerom som vi har designet selv med tanke på styrketrening for barn og ungdom. 


På styrketreningene for aldersgruppen 13-19 (ungdomsskole og videregående skole alder) vil det være trening med veiledning, fokus på teknikk, bevegelighet, skadeforebygging og utholdende styrke. Dette er viktige egenskaper i alle idretter og et område hvor våre trenere har god kompetanse.


Seks nøkkelpunkter for hvorfor styrketrening for unge er så viktig:1. Positive effekter av bedret styrke blant unge fører til gevinster som bedret helse, fysisk form, rehabilitering etter skader, færre skader og fysiske ferdigheter.2. Styrketrening er ikke begrenset til å løfte vekter, men inkluderer et vidt spekter av kroppsvekt øvelser som kan startes i ung alder og motvirke den målbare nedgangen i muskelfunksjon blant barn og unge.


3. Vitenskapelige studier viser at barn og unge kan oppnå økt styrke med motstandstrening med lav risiko for skader hvis aktivitetene utføres riktig og med god supervisjon.


4. Økt styrke i barndommen har positive effekter på nervesystemet og gjør at styrken økes uten at det medfører muskelhypertrofi.


5. Det er viktig å inkorporere styrketrening i skolegymnastikken og i treningsprogrammer for unge for å øke muskelstyrken, redusere risikoen for belastningsskader og tenne interessen for denne typen trening.


6. Visse helseproblemer, for eksempel epilepsi, krever at barnet/ungdommen konsulterer lege før oppstart av et program med styrketrening.Les gjerne mere om styrketrening for barn og unge på skadefri.no


http://www.skadefri.no/felles/unge-og-styrke/


Delta en eller flere uker.

Velg den uken du ønsker delta i priskategori.


 Bruk nedtrykksmenyen.


Hvis du ønsker delta flere uker , trykk på "legg til ny".


Meld på deg igjen og velg en annen uke.


Ønsker du delta alle 4 uker med styrke ,må du melde på deg 4 ganger.
Tilbudet er støttet finansielt av Oslo kommune gjennom samarbeid med Oslo idrettskrets


 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.