Oslo Wrestling Festival

Postet av Lambertseter Bryteklubb den 12. Jan 2023


Oslo Wrestling Festival: 


 Vi gleder oss over å invitere til Wresfest 23-30 Juni 2023.

Norges eneste bryte festival trenger at klubbens medlemmer melder sig som frivillig under uken.

 

https://www.lambertseterbryteklubb.no/events/p/1000077072/dugnad-wrestfest

 

Alle må melde seg til tjeneste, fordi det å drive en klubb er et felles ansvar og fordi barn og ungdom i bydelen fortjener det.

 

I fjor arrangerte vi Oslo Wrestling Camp og Fightnight. I år har vi slått sammen og utvidet arrangementene til Oslo Wrestfest. 

 

Vi kickstarter uken med det vi håper og tror blir Norges største stevne i år «Oslo Wrestling Open». Allerede har deltakere fra flere land og kontinenter meldt på utøvere. Vi stenger påmeldingen på 600 deltakere.

 

Deretter avholdes treningscampen «Oslo wrestling Camp» for gutter og jenter fra G/J12 til junior. Nytt av året er at vi venter svært mange flere kadetter, noe vi allerede ser på påmeldingene. Her vil det bli internasjonal sparing for alle aldere for både gutter og jenter. Vi kan maks ta imot 200 deltakere på treningscampen, og har allerede rukket å fylle halvparten av plassene. Vær kjapp med påmelding da «early bird» priser kun gjelder ut januar. Arrangementet vil bli fulltegnet!!!!

 Betalingsfrist 1 juni vid valg av faktura.

Vi avslutter Wresfest med Oslo Wrestling Fightnight. I år holdes arrangementet i nabohallen slik at vi klarer å få plass til alle de 200 deltakerne på Oslo Wrestling Camp som vil få inngang til arrangementet inkludert i campen. FOR EN BRYTEFEST

 

https://www.wrestfest.com/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.